Sykkelverksted

Sykkelverksted på Årvoll

Adressen er Årvollveien 17, 0590 Oslo, innerst i Årvoll senter.

El-sykler blir mer og mer utbredt, og de må også stelles pent med. Vi tar også service og reparasjoner på el-sykler. Vi tar dessverre ikke service på tunge longtail- og transportsykler, siden vi ikke har heis på verkstedet.

NB: Vi har store problemer med å få tak i enkelte deler for tiden, og vi bruker mye tid til å lete etter alternativer når våre leverandører er tomme. Derfor kan det i noen tilfeller ta lang tid fra du leverer sykkelen til den er klar!

Reserver time i kalenderen!
Spesifiser gjerne i «detaljer»-feltet hva slags service du skal ha, eller om sykkelen har spesielle problemer.

NB: Hvis sykkelen din er veldig skitten, så gi den en vask før du leverer den til oss 🙂 Vi har foreløpig ikke mulighet til å vaske sykler i lokalet vi flytter inn i på nyåret.

Laster kalender...
- Tilgjengelig
10
- Reservert
10
- Avventer godkjenning

Velg tider:

Navn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon (obligatorisk):

Service (obligatorisk):

Detaljer:

For å unngå å bruke mye tid på å ringe eller å sende SMS ønsker vi at du godkjenner jobb og bytte av eventuelle deler når du booker (obligatorisk):

 Godkjenner arbeid og bytte av eventuelle deler Godkjenner ikke arbeid og bytte av eventuelle deler

NB: Vi bytter aldri deler dersom det ikke er nødvendig, og vi sender alltid SMS hvis det viser seg at sykkelen trenger kostbare deler!

Hvis ikke du kan komme til oss kan vi komme til jobben din! Tips arbeidsgiveren din – vi tilbyr praktiske bedriftsavtaler!

 

 Sykkelfiksing på verkstedet!

Verkstedpriser

NB! Deler kommer i tillegg på alle servicer hvis ikke annet er spesifisert.

Hvis sykkelen din er veldig skitten, så gi den en vask før du leverer den til oss 🙂 Vi har foreløpig ikke mulighet til å vaske sykler i lokalet vi flytter inn i på nyåret.

Omfattende reparasjoner faktures pr. time (990,- pr. time)

NB! Hvis sykkelen din trenger nye slanger eller dekk, og sykkelen har låsebolter på hjulene er det viktig at du tar med nøkkelen – ellers får vi ikke gjort noe! Disse nøklene er unike, så vi har ikke mulighet til å løsne hjulene uten.

Vi henter og leverer sykler

Mora di har også dør til dør service i Oslo- og Nittedal-området. Vi henter sykkelen din, reparerer den og bringer den tilbake til deg.

Henting eller levering av sykkel i Oslo og Nittedal (1-5 sykler):
Tur: 490kr – Tur/Retur: 850kr (service er ikke inkludert)

Alle priser er inkl. MVA

sykkellagring