Sykkelverksted

Sykkelverksted på Årvoll

Adressen er Årvollveien 17, 0590 Oslo, innerst i Årvoll senter.

El-sykler blir mer og mer utbredt, og de må også stelles pent med. Vi tar også service og reparasjoner på el-sykler. Vi tar dessverre ikke service på større transportsykler og sykler over 60 kilo. Vi tar heller ikke service på Benno Boost-longtails på grunn av det trinnløse girsystemet denne sykkelen har. NB! Dette gjelder alle sykler med NuVinci girsystem!

NB: Vi har fortsatt problemer med å få tak i enkelte deler, så det kan i noen tilfeller ta tid fra du leverer sykkelen til den er klar!

Reserver time i kalenderen!
Spesifiser gjerne i «detaljer»-feltet hva slags service du skal ha, eller om sykkelen har spesielle problemer.
Hvis det er hverdager som ikke er grønne (ledig) eller røde (fullbooket) betyr det at mekanikerne våre er ute på mobilt sykkelverksted hos en bedrift. Disse dagene tar vi ikke imot bookinger.

Skal du bytte kjede? Ta med det gamle kjedet, slik at vi får målt det!

NB: Sykkelen skal være vasket før innlevering. Skitne sykler gjør jobben vanskeligere og sliter mer på verktøy. Ekstra kostnad vil derfor påløpe om sykkelen er svært skitten.

Laster kalender...
- Ledig
15
- Fullt
15
- Avventer
·
15
- Delvis ledig

Navn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon (obligatorisk):

Service (obligatorisk):

Detaljer:

For å unngå å bruke mye tid på å ringe eller å sende SMS ønsker vi at du godkjenner jobb og bytte av eventuelle deler når du booker (obligatorisk):

 Godkjenner arbeid og bytte av eventuelle deler Godkjenner ikke arbeid og bytte av eventuelle deler

NB: Vi bytter aldri deler dersom det ikke er nødvendig, og vi sender alltid SMS hvis det viser seg at sykkelen trenger kostbare deler!

Hvis ikke du kan komme til oss kan vi komme til jobben din! Tips arbeidsgiveren din – vi tilbyr praktiske bedriftsavtaler!

 

 Sykkelfiksing på verkstedet!

Verkstedpriser

NB! Deler kommer i tillegg på alle servicer hvis ikke annet er spesifisert. Selv om du har godkjent arbeid og bytte av slitedeler vil vi alltid sende deg en sms med prisoverslag hvis vi ser at service inkludert deler vil overstige 2000,- Da venter vi på din godkjenning før vi iverksetter, med mindre noe annet er avtalt.

Sykkelen skal være vasket før innlevering. Skitne sykler gjør jobben vanskeligere og sliter mer på verktøy. Ekstra kostnad vil derfor påløpe om sykkelen er svært skitten.

Omfattende reparasjoner faktures pr. time (1010,- pr. time)

NB! Hvis sykkelen din trenger nye slanger eller dekk, og sykkelen har låsebolter på hjulene er det viktig at du tar med nøkkelen – ellers får vi ikke gjort noe! Disse nøklene er unike, så vi har ikke mulighet til å løsne hjulene uten.

Vi henter og leverer sykler

Mora di har også dør til dør service i Oslo- og Nittedal-området. Vi henter sykkelen din, reparerer den og bringer den tilbake til deg.

Henting eller levering av sykkel i Oslo og Nittedal (1-5 sykler):
Innenfor 10 km fra vårt verksted:Tur: 490kr – Tur/Retur: 850kr
Innenfor 20 km fra vårt verksted:Tur: 690kr – Tur/Retur: 1290kr
Innenfor 30 km fra vårt verksted:Tur: 890kr – Tur/Retur: 1690kr
NB! Service er ikke inkludert i prisen!

Alle priser er inkl. MVA

sykkellagring