Personvernerklæring

Personvernerklæring

Mora di er opptatt av personvern, og ønsker at du som bruker skal være trygg på at vi ivaretar ditt personvern og behandler alle personopplysninger i henhold til gjeldende lovgiving.
Denne personvernerklæringen gjelder for vår nettside https://www.moradi.no
Mora di AS (org. nr. 915 038 220) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden.

Om oss og kontaktinformasjon

Mora di AS tilbyr sykkel-service, inkludert mobilt verksted for bedrifter og borettslag.
Vollebekkveien 2B
0598 Oslo
Telefon: 40 04 01 03 / 926 17 318

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn:

Kontaktskjema og booking i kalender

Ved å sende inn en melding via vårt kontaktskjema samtykker du til denne personvernerklæringen. 
Informasjonen som sendes til oss via vårt kontaktskjema blir sendt til vår e-post adresse, slik at vi kan svare på henvendelsene. Booking i kalenderene blir også sendt til vår e-postadresse, og i tillegg lagret i vårt interne logistikksystem.

Hvis du har sendt inn en melding via vårt kontaktskjema eller booking-kalender kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg.

Informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som blir lagret på din egen datamaskin. En informasjonskapsel kan f.eks. huske hva du har valgt på et nettsted. Den har først og fremst en nyttig funksjonalitet som gjør din brukeropplevelse bedre.

Dette nettstedet benytter også informasjonskapsler til å generere statistikk, som f.eks. hvilke nettsider som er i bruk. Dette gir oss verdifull data for å kunne tilby en best mulig tjeneste.

Alt i alt så gir informasjonskapsler deg en bedre brukeropplevelse, samtidig som den gir oss noen data som hjelper oss å gi deg en bedre brukeropplevelse. Informasjonskapsler benyttes av så og si alle nettsteder i hele verden, men det er fullt mulig å nekte et nettsted å bruke det, men det vil gå ut over funksjonaliteten. Informasjonskapselen inneholder ingen personlig data om deg utover det du selv velger å dele – f.eks. gjennom å sende melding via kontaktskjema. Informasjonskapsler gir på ingen måte et nettsted tilgang til din datamaskin – nettstedet kan kun lese informasjonskapselen, og et nettsted kan kun lese sin egen informasjonskapsel (cookie).

Tredjeparts leverandører, inkludert Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på moradi.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. Moradi.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google AdWords og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke, velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren».

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google og Doubleclick ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Lenker til andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder, som f.eks. Youtube, facebook, twitter, eller andre nettsteder som inneholder relevant informasjon. Vi gjør oppmerksom på at du må forholde deg til det eksterne nettstedets personvern og at vi ikke har noen kontroll over det.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom Moradi.no

Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker Moradi.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Ansvar for innhold på nettstedet

Moradi.no endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Moradi.no deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom Moradi.no