Stilling ledig som sykkelmekaniker

Vi søker sykkelmekaniker!

Bli med på laget som sykkelmekaniker i sesongen 2024
Er du en sykkelnerd som elsker å mekke? Vil du være en del av et trivelig og energisk team dedikert til å holde syklistene på veien denne sesongen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Hvem vi er:

Mora di Sykkelverksted er et lokalt verksted på Årvoll som brenner for alt som har med sykling å gjøre. Enten det er en litt sliten sykkel som trenger en kjærlig hånd, eller den nyeste high-tech sykkelen som trenger finjustering, er vi her for å hjelpe våre kunder med alt av mekaniske utfordringer.

Hvem vi leter etter:

Vi søker etter en entusiastisk sykkelmekaniker med lidenskap for alt som går på to hjul denne vår-, sommer- og høstsesongen. Du trenger ikke nødvendigvis å ha årevis med erfaring, men du må være villig til å lære og ha et brennende ønske om å forbedre dine mekaniske ferdigheter. Det viktigste er at du er pålitelig, nøyaktig og en lagspiller som trives i et til tider hektisk miljø.

Hva du vil gjøre:

Som vår sykkelmekaniker vil du være ansvarlig for alt fra enkle reparasjoner og service til mer avanserte oppgaver som bytte av større deler og komponenter. Du vil samarbeide tett med vårt team av sykkelentusiaster for å sikre at hver kunde forlater verkstedet vårt med et smil om munnen og en sykkel i topp stand. Vi drar også ut til bedrifter med vårt mobile verksted. Derfor må du ha førerkort klasse B!

Hva vi tilbyr:

– Et trivelig og dynamisk arbeidsmiljø
– Muligheten til å utvikle deg som sykkelmekaniker og lære av erfarne kolleger
– Konkurransedyktig lønn og frynsegoder
– Rabatter på sykkelutstyr og tilbehør

Hvis dette høres ut som noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt med oss! Send oss din søknad og CV, og fortell oss hvorfor du vil være en perfekt tilskudd til vårt hyggelige verksted denne sesongen. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sykkelverksted og vinterlagring

Mora di i media:

Les artikkelen om oss i Avisa Oslo
Artikkel om Mora di i Akers Avis Groruddalen
YTE har også en fin sak om oss som du kan lese her