Hvordan kan bedriften din legge til rette for at ansatte skal sykle mer?

Du er her: HjemAktueltHvordan kan bedriften din legge til rette for at ansatte skal sykle mer?

Hvordan kan bedriften din legge til rette for at ansatte skal sykle mer?

Det skjer store endringer i måten vi forflytter oss på. I de siste årene har det skjedd en eksplosjon i sykkeltrafikken samtidig som det er stor mangel på nye sykler. Mange har gravd dypt i kjellerboden for å finne sykler som ikke har vært i bruk på årevis! Derfor er det mange sykler nå som trenger ekstra omsorg.

Mange bedrifter har vært flinke til å tilrettelegge med sykkelparkering på arbeidsplassen, fine garderober og dusjmuligheter for ansatte. Noen har til og med vaskestasjon for sykler, slik at ansatte som sykler hele året kan vaske bort veisalt om vinteren.

Store fordeler for bedriften din

Bedriftene får mye igjen for å gjøre arbeidsplassen sykkelvennlig: Bare et kvarters sykkeltur om dagen gir stor helsegevinst, i følge en dansk undersøkelse. En annen forskningsrapport viser at sykefraværet synker når ansatte bruker sykkel til jobb, og denne rapporten viser også at produktiviteten øker med 15 %!

Mobilt sykkelverksted på arbeidsplassen gjør at ansatte kan få service på syklene sine mens de er på jobb. De slipper å vente på tur hos et lokalt sykkelverksted, og sparer også tid på levering og henting. Dette er en tjeneste som de ansatte setter stor pris på, og som vi får svært gode tilbakemeldinger på!

Mobilt sykkelverksted på arbeidsplassen

Bestill service på arbeidsplassen!

Dersom din bedrift ønsker at de ansatte skal få sykkelservice i arbeidstiden, så ta kontakt med oss. Sammen finner vi en god løsning for nettopp din bedrift!

Book tid i vår kalender

sykkellagring