Mekkekurs for ungdom

Lær å reparere sykler!

Takket være støtte fra Sparebankstiftelsen tilbyr vi nytt, gratis mekkekurs for ungdom i oktober!

Du lærer grunnleggende sykkelmekanikk, med mulighet for å gå videre på nivå 2 senere i høst. Begrenset antall plasser, så påmeldingen er bindende. Du vil få opplæring av profesjonelle sykkelmekanikere. NB: Du må være over 13 år!

Kurset i høstferien (1.-3. oktober kl 11-14.30) er fullt, men vi har fortsatt ledige plasser på grunnkurs på kveldstid uken etter (8.-10. oktober kl 16-18.30). Etter endt kurs har de som ønsker det mulighet til å fortsette på kurs for viderekommende en gang i uken frem til nyttår.

Dette er en fantastisk mulighet til å lære noe som kan gi deg jobb senere: Etter å fullført nivå 2 har du mulighet til å bli en del av B9Sykkelfix.

Meld deg på her!

    Praktisk informasjon

    Kurset foregår tirsdag, onsdag og torsdag i høstferien (1.-3. oktober) fra kl 11.00-14.30 eller tirsdag, onsdag og torsdag uken etter (8.-10. oktober) fra 16.00-18.30. Kurset blir holdt i verkstedet vårt i Vollebekkveien 2B.

    Du trenger ikke ta med deg noen ting – vi har verktøy, utstyr og mat 🙂

    Om B9Sykkelfix

    B9 er et ungdomsdrevet sykkelverksted i Bydel Bjerke. Ungdomsverkstedet har åpent i skoleferien og tilbyr lønnet arbeid for ungdom som kan mekke sykkel. Du får også jobberfaring, som er bra på CV’en. B9Sykkelfix startet våren 2019 og er et samarbeid mellom Bydel Bjerke og Mora di fikser sykker’n.